Pražský MTB pohár 2017 pokračuje „podzimním“ programem

Dva závěrečné závody a slavnostní vyhlášení s koncertem jsou naplánovány v rámci „podzimního“ programu seriálu Pražského MTB poháru 2017.

V neděli 17. září se v pražské Libuši uskuteční čtvrtý závod seriálu v olympijském cross country pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů, včetně cyklistů s handicapem.
Šéf libušského závodu Karel Kubín slibuje výrazně pozměněnou trať na které se skupinou nadšenců z SK Velo Praha strávili s lopatami a krumpáči mnoho usilovných hodin.
Klasická, přírodní trať v Libuši byla vždy velmi oblíbená a vyhledávaná a pokud dojde k jejímu dalšímu zvelebení, mají se závodníci skutečně na co těšit.

Hned o týden později, v neděli 24. září je na pořadu finálový závod, který budou hostit pražské Kbely. Také zde ředitel závodu Míra Svoboda a jeho tým KBELY Cycling Team hlásí přípravu na závod bez komplikací.

Po loňském vzoru proběhne vyhlášení celkových výsledků Pražského MTB poháru 2017 na „Slavnostním vyhlášení s koncertem kapely s kladným vztahem k cyklistice“, které se uskuteční v pátek, 10. listopadu v Lidovém domě kbely. Součástí slavnostního večera bude celá řada souvisejících akcí – do cyklistické Síně slávy přibude k legendárnímu trenérovi pražské Dukly, Pavlovi Vršeckému další osobnost pražské cyklistiky, dekorováni budou také nejúspěšnější pražští cyklisté jednotlivých disciplín, budeme znát Objev roku 2017, atd.

Na slavnostním večeru také bude představen program závodů pro rok 2018, včetně představení úvodního závodu v nové lokalitě.

Zveme Vás tedy už nyní do pražské Libuše na čtvrtý podnik Pražského MTB poháru!

Průběžné pořadí jednotlivců Pražského MTB poháru 2017 po 3. kole ZDE
Průběžné pořadí týmů Pražského MTB poháru 2017 po 3. kole ZDE

foto start zlicin