Pražský MTB pohár v Libuši zahájil závěrečné boje o celková umístění

Jako velmi podařený bikový den by se dal charakterizovat předposlední závod Pražského MTB poháru v Libuši v bezchybné pořadatelské režii Karla Kubína a SK VELO Praha.

Více než 210 bikerů všech věkových i výkonnostních kategorií se postavilo na start závodu o velmi důležité body do celkového pořadí poháru, který vyvrcholí finálovým závodem už příští víkend ve Kbelích.

Tradiční libušská biková trať okusila opět velký účastnický nápor především v mládežnických kategoriích a je potřeba dodat, že v seriálu Pražského MTB poháru se profiluje celá řada výrazných sportovních talentů, což samozřejmě nezůstává bez povšimnutí trenérů mládeže.

Bez povšimnutí nemohou zůstat ani kategorie hobby a Masters, kde se podobně jako u mladých závodníků, díky silné celorepublikové konkurenci, stává kvalitní umístění v závodě Pražského MTB poháru vysoce prestižní.

Pražský MTB pohár 2016 zakončí finálový závod ve Kbelích, který se uskuteční v neděli 25. září a pořadatelé pro tento závod připravují velmi atraktivní bikovou podívanou.

Více informací přineseme v samostatné reportáži.

img_3775